Maartje Bakker

Mijn naam is Maartje Bakker. In januari 2022 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in de eerstelijnszorg en revalidatie en gewerkt in verschillende verpleeg- en verzorghuizen. 

Ik vind het belangrijk om een gelijkwaardige relatie op te bouwen met cliënten. Ik luister naar de wensen en behoeftes van de cliënt, waar ik mijn behandeling op aan zal passen. Dat is ook de reden dat ik heb gekozen voor de eerstelijnszorg omdat ik het waardevol vind cliënten in hun eigen omgeving te behandelen. Als ergotherapeut vind ik het waardevol om te kijken naar wat iemand nog allemaal kan bereiken met eventuele aanpassingen en de juiste behandeling. Het is een mooie uitdaging om samen met de cliënt op zoek te gaan naar een oplossing die bij hem of haar past. 

In september 2022 start ik met een nieuwe specialisatie in handtherapie. waarbij ik mij zal gaan specialiseren in de verschillende aandoeningen van de hand en pols. Ik kijk ernaar uit om mezelf hierin verder te ontwikkelen en dit te kunnen toevoegen binnen Ergotherapie Sadik.