HAMID BELARBI

Mijn naam is Hamid Belarbi. Ik ben ergotherapeut en praktijkhouder van Ergotherapie Sadik. In januari 2015 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn studie ben ik gaan werken in het ziekenhuis op de revalidatieafdeling en hield ik mij voornamelijk bezig met neurorevalidatie. Hier is het doel om cliënten met een goed gevoel naar huis te laten gaan, echter ondervond ik dat voor veel cliënten dan de uitdaging pas begint. In 2016 richtte ik daarom praktijk Ergotherapie Sadik op. Sindsdien ligt mijn focus dan ook op het behandelen van cliënten in hun eigen omgeving. Om thuis en op hun werk de zelfredzaamheid en zelfstandigheid te verbeteren. 

 

Als ergotherapeut ben ik gespecialiseerd in neurorevalidatie en kwetsbare ouderen en ben ik gekwalificeerd dementie EDOMAH therapeut. Ik haal veel voldoening uit het verder helpen van kwetsbare ouderen en (jong) volwassenen in een maatschappij die steeds sneller wordt. Behoud van zelfstandigheid, zo lang mogelijk voor jezelf kunnen én blijven zorgen zijn immers een groot goed.

 

Naast het Nederlands, spreek ik ook Arabisch. Dit maakt het voor mij mogelijk om mensen met een arabische achtergrond in hun eigen taal te behandelen.

Ik sta als ergotherapeut ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP nummer: 29913627590).