Fysio Donders

 

Fysio Donders is al meer dan 40 jaar een begrip op de Velperweg in Arnhem, Velp en omstreken. Wij zijn expert op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, oefentherapie, dry needling en nog veel meer specialisaties binnen de fysiotherapie. Tevens bieden we ook aan FysioFitness, Gecombineerde leefstijl Interventie (GLI) en leefstijlcoaching. Daarnaast zoeken we graag de samenwerking met andere zorgprofessionals zoals o.a. Ergotherapie Sadik (LINK). Zodat we de best mogelijke zorg kunnen leveren aan u.
Wij geloven in de kracht van één team met maar één doel: jouw doel! We behandelen mensen sinds 1981; er zijn al meer dan bijna 30.000 mensen u voorgegaan!
Onze behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Wij houden de kwaliteit hoog met de nieuwste inzichten. De behandelingen worden in de praktijk en aan huis gegeven. De locaties zijn voorzien van AED apparaten, gratis Wi-Fi en koffie.

We hebben onlangs een nieuwe missie en visie opgesteld.


Onze missie is:

Samen met een gespecialiseerd multidisciplinair team u inzicht te geven, te coachen en te werken aan uw gezondheid en herstel, zodat u kan doen en blijven doen.  ​

 

Onze visie is:

Wij willen een continu en aantoonbaar duurzaam effect bereiken door middel van een korte interventie te koppelen aan een passende langere termijn oplossing.  ​
Onze specialisten zullen in samenspraak met u inzicht geven in de beschikbare keuzes binnen Fysio Donders. Dit aan de hand van de voorspelbare effecten van de interventie. Daarnaast creëren wij voor onze stakeholders de juiste selectie, zodat er een hogere voorspelbaarheid ontstaat van het te behalen resultaat.