Ergotherapie Sadik is gevestigd in Arnhem-Noord aan de Druckerstraat 16 (wijk Geitenkamp) en op de Velperbuitensingel 15 in het centrum van Arnhem.

Bij onze praktijk staat de cliënt centraal. Het belangrijkste doel van de ergotherapie is een optimale participatie. 

De ergotherapeut besteedt dan ook vooral aandacht aan het uitvoeren van betekenisvolle activiteiten (taken waarmee de client vorm geeft aan zijn rol) door clienten die door ziekte, lichamelijke of psychische beperkingen of door sociale redenen problemen ervaren in het doelen. 

De autonomie van de client staat in het proces van de behandeling centraal. Vanuit een cliëntgerichte werkwijze wordt het behandelproces vormgegeven. De zorgvisie van Ergotherapie Sadik betekent dat wij samen met de client naar oplossingen en mogelijkheden gaan zoeken om betekenisvolle activiteiten (weer) op te kunnen pakken.

 


Informatie

Ergotherapie Sadik (Arnhem-noord)

Druckerstraat 16
6823 HS, Arnhem
06 135 835 55 | 026-4437736

 

Ergotherapie Sadik (Gezondheidscentrum MeDar)

Velperbuitensingel 15
6828 CV, Arnhem
06 135 835 55 | 026-4437736

 

Kom in contact

Via het onderstaande formulier kunt u een afspraak met ons maken of een vraag stellen. Ook kunt u via info@ergotherapiesadik.nl contact met ons opnemen.

Contact

 

Met ingang van 2015 wordt de klachtregeling paramedici uitgevoerd door de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici

Als u bij een ergotherapeut onder behandeling bent of bent geweest, heeft u waarschijnlijk gemerkt dat deze al het mogelijke doet u de hulp te bieden die u nodig heeft. Goed onderling contact is daarbij heel belangrijk. Gelukkig zijn de meeste patiënten tevreden over de behandeling die zij krijgen. Toch kan er wel eens iets mis gaan. 

Bent u ontevreden over bepaalde zaken of heeft u een klacht ga dan naar hier.