Revalidatie na COVID-19 

Het doormaken van COVID-19 kan grote lichamelijke en cognitieve gevolgen hebben. Zo is bekend dat het virus longschade veroorzaakt en hiermee de lichamelijke conditie kan aantasten. Ook kunnen er klachten als chronische vermoeidheid optreden. Deze gevolgen van het COVID-19 virus kunnen een probleem vormen bij het uitvoeren van alledaagse handelingen.

Om uw belasting/belastbaarheid op te bouwen zodat u uw leven weer op te pakken, biedt behandeling bij een ergotherapeut uitkomst. Ergotherapie Sadik ondersteunt ex-covid-patiënten tijdens hun revalidatie en helpt om alledaagse handelingen weer mogelijk te maken. 

 

Wat kan ergotherapie betekenen bij een COVID-19 revalidatie:

 

Wordt Ergotherapie bij COVID-19 revalidatie vergoed?

In het basispakket van uw zorgverzekeraar zit standaard 10 uur aan ergotherapie inbegrepen. Op deze pagina vindt u meer informatie over ergotherapie en vergoedingen vanuit de zorgverzekeraar. 

 

Heeft u voor de ergotherapeut een verwijzing nodig? 

Ergotherapie aan huis gebeurt meestal op verwijzing van een huisarts of specialist. Echter is dit niet verplicht en kunnen mensen zonder verwijzing van een (huis)arts naar de ergotherapeut gaan. 

 

Samenwerking met andere behandelaars 

Ergotherapie Sadik werkt nauw samen met de behandelende (huis)artsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners die de client begeleiden. In samenspraak met deze partijen stellen we een behandelplan op.

 

Afspraak maken? 

Ergotherapie Sadik heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van personen met NAH Samen met een team van professionals zoeken we naar een behandeling die past bij de client. Weten wat we kunnen betekenen? Maak een afspraak. 

 

< terug naar home